Dagretreat för högkänsliga

Med Malin Sandell Berggrensson 🧡

Malin har lärt mig allt jag kan, hjälpt mig förstå mig själv och andra, och visat mig vägen till ett helt nytt liv” 🧡🧡🧡

Vi har bjudit in fantastiska Malin Sandell Berggrensson, grundare av Högkänslighet Sverige och verksam inom ämnet sedan 20 år!

Nu vill vi tillsammans guida Dig i en heldag för dig som känner igen dig i karaktärsdragen som beskriver Highly Sensitive People, HSP:s.
Gör gärna vår självskattning här: https://www.highersense.se/hogkanslighet/

Varmt och hjärtligt välkommen med din bokning till denna fina dag för Dig, i trygg och mjuk samvaro av likasinnade 🧡.
Linda & Malin

Sagt om retreaten

En så värdefull dag! Jag fick så många insikter och blev rörd över att vara i en grupp med andra som känner som jag.

Tänk om jag hade förstått allt detta för 20 år sedan! Så mycket lättare mitt liv skulle ha kunnat bli!

Dagens program

Detaljer

Leds av

Malin Sandell Berggrensson brinner för att människor ska älska att leva och har över 20 års erfarenhet som utbildare och ledare inom personlig utveckling, tanke- och känslohantering, yoga och samtalsterapi.

Under det senaste decenniet har hon varit en ledande röst inom personlighetsdraget högkänslighet och skapat en mängd rum och plattformar för utbildning och gemenskap. Malin är grundade till företaget Högkänslighet Sverige med retreat för högkänsliga på Österlen, yoga för högkänsliga, Högkänslighetspodden samt yrkesutbildningar, så som coach – och terapeututbildningar, specifikt anpassade för högkänsliga.

Malin är känd för att se storheten i oss människor och att medvetandegöra vilka vi verkligen är bortom pålagda hinder och blockeringar. Orädd och tillåtande guidar hon sina klienter direkt till kärnan, till friheten och sanningen, och låter dem utforska livet ur helt nya synvinklar. Genom sin konkreta och träffsäkra vägledning har Malin utvecklat unika metoder och kraftfulla verktyg till transformation och förändring på djupet.

och Linda Sjöholm, grundare av Highersense, högkänslig terapeut och yogalärare, specialiserad inom medvetandeutveckling, energiförståelse, och högkänslighet.

Frågor

Varmt välkommen med dina frågor.